Cum poți face ca suprafețele tale din marmură să își mențină strălucirea și frumusețea pentru un timp îndelungat?

Cum poți face ca suprafețele tale din marmură să își mențină strălucirea și frumusețea pentru un timp îndelungat?

Nu există material mai elegant decât marmura. Valoarea estetică și durabilitatea sa au făcut ca aceasta să fie încă din vremurile de mult îndepărtate unul dintre cele mai îndrăgite și utilizate elemente de design interior sau exterior pentru orice tip de construcție. 

Indiferent dacă este montată pe pardoseală, pereți, blaturi de baie sau bucătărie, mobilă sau obiecte decorative, această piatră naturală, calcaroasă, și implicit poroasă este sensibilă la pete, zgârieturi și arsuri chimice. 

Cu toții știm că produsele din comerț și metoda clasică de curățare cu mopul nu oferă curățenia optimă și de lungă durată pe care ne-o dorim. Prin urmare, pentru ca marmura să își mențină aspectul nou și strălucitor pentru cât mai mult timp este necesar să acorzi o atenție sporită modului în care alegi să o îngrijești. 

Un prim-pas pe care trebuie să îl iei pentru a face acest lucru posibil, este să achiziționezi produse și instrumente de curățare care să se potrivească nevoilor suprafețelor din marmură. 

  • 2LaFel oferă soluții pentru întreținerea suprafețelor din marmură

2LaFel.ro și-a dorit să faciliteze doritorilor de suprafețe impecabile accesul la produse de înaltă calitate care să îi ajute să mențină aspectul frumos al suprafețelor lor pentru cât mai mult timp, și în același timp care să fie avantajoase din punct de vedere economic. 

Marmura poate fi deteriorată în urma utilizării anumitor produse ce conțin substanțe chimice puternice, tocmai din acest motiv 2LaFel a ales să comercializeze pe piața din România produsele marca Lantania, care sunt recunoscute atât pe plan național, cât și internațional datorită eficienței pe care o oferă în lupta cu murdăria, și totodată, care nu au în compoziția lor ingrediente care ar putea dăuna aspectului frumos și calității suprafețelor din piatră sau din lemn. 

Astfel, 2LaFel vă pune la dispoziție detergenții Sanipon, Deterbree și Detertwins, soluții profesionale menite să curețe delicat și care vă vor ajuta să îngrijiți corespunzător suprafețele din marmură, astfel încât acestea să strălucească la fel ca în prima zi de la instalare. 

Totodată, în gama de produse pusă de dispoziție de 2LaFel.ro se află și soluția de protejare împotriva petelor, a apei și a uleiului, Twinstw, acesta te va salva de multe situații neplăcute, reducând riscul apariției petelor sau a infiltrării substanțelor în marmură, și în același timp, facilitând procesul de curățare al acesteia. 

  • Detergenții profesionali Lantania – soluția perfectă pentru curățarea marmurei. 

Iată câteva sfaturi practice pentru a menține eleganța și frumusețea suprafețelor tale:

  1. Curățarea regulată este esențială dacă vrei să te bucuri de o suprafață din marmură stălucitoare și frumoasă – Un mop sau o cârpă ușor umedă împreună cu un detergent destinat curățării zilnice a suprafețelor din marmură sunt tot ce ai nevoie. Soluția Sanipon, cel mai vândut produs din gama 2LaFel, este destinată curățării și igienizării zilnice a diverselor suprafețe din piatră sau din lemn, inclusiv a marmurei. Cu o formulă delicată ce lasă un miros plăcut în urma sa, detergentul Sanipon este foarte eficient în prevenirea acumulării murdăriei și a altor substanțe ce pot dăuna suprafeței tale. 
  2. Stai departe de soluțiile de curățare acide- Nu folosi niciodată produse de curățare ce conțin ingrediente agresive. Fiind o piatră calcaroasă, marmura este extrem de sensibilă la acizi, dar și la substanțe puternic bazice. În schimb, optează pentru produse profesionale concepute special pentru nevoile marmurei. Detergenții Deterbree și Deterwins au o formulă delicată, special concepută pentru a curăța și îngriji în profunzime suprafețele din această piatră naturală elegantă, fără a provoca daune finisajului suprafeței tale. 
  3. Ștergeți imediat suprafața pe care s-au scurs lichide sau grăsimi pentru a evita pătarea sau decolorarea suprafeței. În acest caz, poți îndepărta murdăria cauzată de aceste substanțe cu o cârpă moale și un detergent cu pH neutru. Clătește din abundență cu apă, după care șterge suprafața cu o cârpă uscată. Dacă este necesar repetă din nou acest proces.
  4. Dacă folosești aspiratorul pentru a îndepărta praful de pe pardoselile din marmură, utilizează doar duza de aspirat cu peri. Evită să folosești duza din plastic sau metal direct pe suprafață pentru că acestea pot deteriora finisajul marmurei. 
  5. Folosiți covoare pentru zonele cu trafic intens pentru a evita zgârierea marmurei. 
  6. Utilizați o soluție de protejare a suprafețelor din marmură împotriva substanțelor care se pot inflitra în marmură. Twinstw este aliatul ideal în ceea ce privește protejarea suprafețelor împotriva petelor, a apei sau a uleiului.
  7. Citește întotdeauna instrucțiunile pentru orice produs de curățare, îngrijire sau protecție înainte de a-l utiliza pe suprafața ta, fie ea din marmură sau nu. Este recomandat să testezi mai întâi produsul pe o zonă mică pentru a evita orice deteriorare a suprafeței.

Dacă îți dorești să te bucuri de o curățenie ca la carte și de lungă durată, precum și de aspectul nou și frumos al suprafeței tale din marmură, atunci Lantania e soluția potrivită pentru tine. 

Intră pe 2LaFel.ro și alege din gama de detergenți profesionali și semiprofesionali Lantania care te vor scăpa de corvoada procesului de curățenie și care , totodată, te vor ajuta să păstrezi aspectul frumos al suprafețelor tale pentru un timp cât mai îndelungat! 

Publicitate