Cum asortezi piesele dintr-un mobilier tineret?

Cum asortezi piesele dintr-un mobilier tineret?

Pentru a crea un aspect placut locuintei, combinatia de culori si de materiale utilizate in piesele de mobilier tineret sau in decorarea peretilor sunt extrem de relevante pentru fiecare camera in parte. Stilul ales este cel care determina primele criterii de selectie ale pieselor de mobilier. In urmatoarea faza va trebui sa va orientati catre un numar de nuante pe care vi le doriti in fiecare camera.

Dormitorul este locul unde va odihniti si unde va luati doza de energie necesara pentru a incepe o noua zi. Astfel, decorul camerei trebuie sa va induca o stare de buna-dispozitie si relaxare pentru a avea parte de momente in care sa va detasati complet de grijile cotidiene.

Este recunosc impactul pe care culorile care ne inconjoara il au asupra noastra. Nu exista o regula stricta in ceea ce priveste alegerea nuantelor, insa ele trebuie sa se imbine intr-o mare proportie. Unele persoane se simt extrem de stresate in camerele decorate cu nuante de negru, gri inchis sau wenge. Pentru astfel de tipare de personalitate, este indicat ca dormitoarele sa fie conturate de decoratiuni si mobilier in nuante calde sau vii.

De altfel, exista si persoane care isi gasesc mai curand linistea intr-un decor bazat pe nuante inchise decat pe nuante vii. Preferintele sunt impartite, iar gusturile nu se discuta. In functie de alegerile persoanel, puteti opta dintr-o varietate de modele de mobilier.

Pentru a avea parte de armonie in decorul creat, va trebui sa aveti in vedere ca piesele de mobilier sa aiba cateva caracteristici comune. Nu este necesar sa fie aceeasi nuanta pentru ca si un mic joc de culori poate crea un decor fascinant. Mai presus de asta este important sa beneficiati de materiale similare din punct de vedere al calitatii si, implicit, al aspectului.

Mobilier tineret compact si practic

In special pentru dormitoarele mici, persoanele aleg sa se orienteze catre piese de mobilier compacte. Pentru a nu aglomera foarte mult spatiu, un mobilier tineret destinat unui perimetru restrans este format din piese care acopera toate necesitatile persoanelor la nivel standard.

Compartimentarea corpurilor care intregesc setul de mobilier trebuie sa fie foarte practica. In acest caz, sertarele sau etajerele sunt foarte utile pentru a sorta articolele vestimentare sau obiectele folosite intr-o frecventa crescuta. Pentru a avea parte de un dormitor cat mai organizat, se pot adauga polite suplimentare in dulapuri sau se poate opta pentru organizatoare.

De asemenea, exista si persoane a caror dormitor le-ar permite un mobilier mai amplu, robust, de mari dimensiuni, insa au o preferinta aparte pentru o camera aerisita. Pentru aceste persoane, dormitorul perfect are foarte mult spatiu liber si piesele de mobilier ofera doar strictul necesar. Un alt element care poate sustine o astfel de alegere este reprezentat de un numar redus de obiecte sau haine pe care le considera utile.

Indiferent de care parte a barierei va aflati, puteti opta pentru un mobilier de tineret potrivit cerintelor dumneavoastra. Fie il alegeti ca si set si va scutiti o serie de griji si batai de cap, fie alegeti elementele separat si creati dumneavoastra potrivirea.

Actual