Cum alegi corect dotările pentru ambulanță

Fiecare minut de la momentul primirii unei solicitări și până când ambulanța ajunge la pacient poate face diferența pentru starea de sănătate a acestuia. Din acest considerent, este necesar ca personalul să fie bine pregătit și să dispună de toate dotările necesare pentru a efectua intervenții prompte și eficiente. Iată la ce trebuie să fii atent atunci când achiziționezi o targa pentru ambulanta:

Tipul de intervenții pentru care este folosită

Așa cum există ambulanțe destinate unui anumit timp de intervenție, și tărgile trebuie alese în funcție de aceleași criterii pentru a asigura eficiență maximă. Vorbim așadar de tărgi pentru urgențe sau pentru transport eficient la ambulanță.

Gradul de manevrabilitate

Pentru a fi cu adevărat utilă, o targă trebuie să fie ușoară, în așa fel încât să nu îngreuneze activitatea personalului. Materialele din care este realizată, prezența roților, dar și a mânerelor dispuse strategi reprezintă câteva detalii care fac diferența. Spre exemplu, Targa pentru ambulanta TM-C 3010 poate fi manevrată cu ușurință de către o singură persoană, asigurând rapiditate în transportul pacientului la și de la ambulanță.

Accesoriile și funcțiile din dotare

Ajustarea înălțimii, setarea cadrului în diferite unghiuri, stativele pentru perfuzii, suporturile pentru tuburi de oxigen și medicamente, salteaua detașabilă sau fixă, locul pentru trusele de prim-ajutor sunt doar câteva dintre principalele dotări de care o targă trebuie să dispună. 

Aceste aspecte influențează nu doar reușita intervenției ci și nivelul de confort de care pacientul dispune pe perioada transportului. Targa trebuie să anihileze șocurile și să ofere o poziție cât mai stabilă în așa fel încât să nu influențeze negativ starea acestuia.

Pliabilitate și ușurință de depozitare

Nu în ultimul rând, o targă trebuie să fie compactă pentru a nu supraaglomera spațiul limitat din ambulanță și a fi ușor de accesat ori de câte ori situația o cere, fără funcții sau proceduri complexe de utilizare.

Descoperă oferta de tărgi pentru ambulanță de la MLM Medical

MLM este un distribuitor autorizat de echipamente medicală, cu peste 21 de ani de experiență în aprovizionarea și dotarea instituțiilor medicale. Oferta diversă de produse și calitatea asigurată de producători de încredere fac din MLM un partener ideal pentru orice spital sau clinică medicală care desfășoară intervenții de maximă urgență pe teren. 

Pe site te așteaptă o selecție variată de tărgi pentru transport pacienți, fixe sau pliabile, cu cadre fabricate din materiale ușoare, dar durabile, ușor de manevrat, care să faciliteze intervențiile de urgență ale personalului de pe ambulanță. Acestea sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni, cu funcții și accesorii adiacente, care să eficientizeze orice procedură medicală până în momentul în care pacientul ajunge la spital.

Te bucuri de calitate garantată la prețuri foarte avantajoase, plus un proces facil de comandă, indiferent de cantitate sau greutate, în așa fel încât să poți apela la serviciile MLM chiar și în situațiile de urgență. 

Dotează eficient spitale, cabinete și ambulanțe cu echipamente de calitate superioară de la MLM Medical!

Uncategorized