Criterii pentru a folosi transportul de colete din/catre Germania

Criterii pentru a folosi transportul de colete din/catre Germania

Ai nevoie sa trimite niste colete in Germania sau in alta tara din Europa? Afla ca e mult mai usor si accesibil prin intermediul companiilor de transport. Acest serviciu in plus de transport colete Germania sau alta destinatie este un beneficiu oferit tuturor celor care doresc sa expedieze rapid pachete in strainatate.

Criterii de selectie a transportului de colete

Cand ai de trimis colete in strainatate trebuie sa selectezi cu grija compania prin intermediul careia vei face acest lucru. Un prim criteriu este ruta transportului. Romfour asigura transport international de colete la domiciliul clientului, ceea ce inseamna ca destinatarul nu trebuie sa se deplaseze la o agentie pentru a-l prelua.

Costul de livrare este un alt criteriu care trebuie luat in considerare. Romfour percepe costuri diferite, dar avantajoase, in functie de destinatie si greutate. De exemplu, daca ai de trimis un colet catre Germania, costul este de doar 20 euro pana in 13 kilograme, si se calculeaza putin diferit daca depaseste aceasta greutate, 1.5 euro per kilogram.

Un ultim criteriu de luat in calcul este timpul de livrare. La Romfour ai un termen standard cuprins intre 3 si 7 zile, dar acesta depinde in mod special de destinatia la care trebuie sa ajunga coletul.

Avantajele transportului de colete cu Romfour

Siguranta. Pentru a evita posibilele deteriorari ale coletelor, limita maxima de greutate este de 25 de kilograme pentru fiecare colet. Astfel, daca esti nevoit sa trimiti un pachet de un volum mai mare, il imparti in 2 colete. Tu trebuie sa impachetezi corespunzator coletul, iar Romfour se asigura ca ajunge in cele mai bune conditii la destinatar.

Livrare direct la adresa destinatarului. Este un serviciu care nu se afla pe lista tuturor companiilor de transport, dar de care beneficiezi daca optezi pentru Romfour.

13 tari din Europa. Romfour opereaza curse in 13 tari europene: Germania, Franta, Italia, Anglia, Belgia, Olanda, Luxemburg, Elvetia, Danemarca, Austria, Polonia, Slovacia si Cehia. Asadar, unde vrei sa expediezi?

Solicitare rapida direct pe site. Poti rezerva un transport colete direct de pe site. Intri, completezi campurile necesare si apoi te prezinti cu coletul la agentie in data stabilita pentru preluare. Simplu si rapid, nu?

Tipuri de servicii oferite de Romfour

Pe langa transportul de colete, Romfour presteaza si alte servicii, dupa cum urmeaza:

1. Curse internationale de transport persoane catre 13 tari europene, direct la adresa. Se pot face rezervari pe site, telefonic, in aplicatie sau direct in agentie. La fiecare cursa beneficiezi de transport gratuit al bagajului in limita a 60 kilograme pe ruta Romania – Europa, respectiv 45 kilograme pe ruta Europa – Romania. Transportul se face in microbuze si autocare marca Mercedez, dotate modern, pentru a oferi pasagerilor calatorii cat mai confortabile.

2. Transport auto pe platforma. Compania Romfour opereaza curse regulate de transport auto pe platforme spre si dinspre 9 tari europene. Livrarea masinilor se face direct la adresa, prompt si sigur. In procesul de transport al masinilor sunt oferite: incarcarea si descarcarea autovehiculelor de catre conducatorii auto, preluarea si predarea autovehiculelor pe baza de proces verbal si asigurarea transportului in caz de incidente. De asemennea, este valabil si serviciul de tractari nationale 24 din 24 ore, oriunde in Romania.

3. Inchirieri auto. Scapi de grija transportului dintr-o locatie in alta, ai libertate de miscare si confort. Sunt disponibile pentru inchiriere autoturisme, minibus-uri si autoutilitare.

4. Bilete de avion. Poti achizitiona bilete de avion din fiecare agentie Romfour, la cele mai avantajoase preturi.

5. Excursii. Cu Romfour ai oportunitatea de a pleca in excursie, in familia, cu un grup de persoane sau cu colegii de scoala.

Actual Economic Știri Bacău Știri Botoșani Știri Galați Știri Iași Știri Locale Știri Neamț Știri Suceava Știri Vaslui Știri Vrancea