Credit firmă pentru achiziționarea unei mașini

Credit firmă pentru achiziționarea unei mașini

Care sunt opțiunile de transport dacă trebuie să ajungeți la serviciu, dar nu vă permiteți o mașină? În multe părți ale țării, transportul public nu este o opțiune. Dacă locuiți într-o zonă urbană cu opțiuni limitate sau inexistente și aveți un loc de muncă unde trebuie să faceți naveta, va trebui fie să vă cumpărați o mașină, fie să vă mutați în altă parte. Pentru cei care nu se pot califica pentru finanțare de la un creditor standard sau de la o companie de leasing, cumpărarea unei mașini ar putea fi o provocare. Cu toate acestea, există soluții de finanțare disponibile pentru cei care îndeplinesc anumite criterii iar un credit firmă este raspunsul.

Ce tip credit firmă ar trebui să solicitați?

Active – Puteți folosi active valoroase, cum ar fi o mașină, o barcă sau o motocicletă, ca garanție pentru un împrumut auto sau pentru o barcă. De asemenea, puteți folosi bunul pentru a obține un contract de leasing cu un avans redus. Credit cu istoric negativ – Pentru a cumpăra o mașină cu un credit cu istoric negativ, veți avea nevoie de un cosemnatar cu un credit excelent. Un cosemnatar este de acord să își asume întreaga responsabilitate pentru împrumut dacă nu plătiți. Istoricul de credit al cosemnatarului va fi afectat, așa că alegeți cu grijă. Puteți folosi un împrumut cu titlu de mașină pentru a cumpăra o mașină cu un credit rău.

Cum să cumpărați o mașină folosită cu un credit firmă

Împrumutând bani de la o bancă sau de la o uniune de credit – Puteți lua un împrumut de la o bancă sau de la o uniune de credit și să folosiți veniturile pentru a cumpăra o mașină folosită. Vehiculul dumneavoastră va servi drept garanție pentru împrumut, iar dumneavoastră va trebui să faceți plăți lunare. Cu toate acestea, rata dobânzii la acest tip de împrumut este probabil să fie mai mare decât rata pentru un leasing auto. Leasingul unei mașini – Leasingul auto este similar cu închirierea unei mașini cu un plan de plată pe termen lung. Efectuați plăți lunare și returnați mașina la sfârșitul contractului de leasing. Puteți închiria o mașină second-hand și obține o rată lunară care va fi mai mică decât suma pe care ați plăti-o pentru a cumpăra o mașină second-hand.

Cumpărarea unei mașini nu înseamnă pur și simplu să alegi modelul care îți place cel mai mult și să o conduci până acasă. Iar pentru mulți oameni, în special pentru cei cu un credit cu istoric negativ, cumpărarea unei mașini poate fi o adevărată provocare. Principalul motiv pentru care ți se refuză finanțarea este că nu te încadrezi în profilul creditorului. Ce tip de împrumut ar trebui să solicitați? Finanțarea pentru credite cu istoric negativ nu este un împrumut, ci un leasing. De asemenea, puteți utiliza un credit firmă de aici cu titlu de mașină pentru a cumpăra o mașină cu un credit rău. Cumpărarea unei mașini nu este ceva ce puteți face pe un capriciu. Trebuie să vă dați seama cum vă veți permite și de unde veți obține banii pentru a face achiziția.

Economic