COMPUTER TOMOGRAF GRATUIT IN BUCUREȘTI LA O CLINICĂ PRIVATĂ

COMPUTER TOMOGRAF GRATUIT IN BUCUREȘTI LA O CLINICĂ PRIVATĂ

Investigatii cu computerul tomograf gratuit in Bucuresti la Romgermed

computer tomograf gratuit bucuresti

Un scanner CT este un dispozitiv care dobândește în mod neinvaziv imagini detaliate ale organelor și structurilor interne folosind tehnici de imagistică medicală utilizate în domeniul radiologiei. Cu ajutorul acestuia, radiologul examinează diferite părți ale corpului precum capul, abdomenul, extremitățile, plămânii, inima, rinichii, ficatul, pancreasul sau vasele de sânge pentru diagnostic. Semnalul de la scanerul CT este digitizat și transmis unui procesor de imagine, care reconstruiește imaginea din măsurători.

In baza biletului de trimitere obtinut de la medicul de familie sau specialist, beneficiati de un pachet computer tomograf GRATUIT in Bucuresti de analize medicale si investigatii (decontate prin CASMB) – computer tomograf gratuit în București

Utilizarea unui computer tomograf gratuit in Bucuresti este o metodă foarte precisă care nu afectează în niciun fel pacientul. Aceasta metoda este foarte utila deoarece poti obtine imagini de foarte mare rezolutie, iar cu ajutorul unor softuri poti chiar realiza imagini 3D ale organelor interne. De asemenea, această verificare nu este deloc dureroasă.

Scanările CT nu durează mult

Aceasta implică câteva reguli pe care pacienții trebuie să le respecte pentru a obține cele mai clare și mai precise imagini ale organelor lor interne. Pentru a face acest lucru, medicul vă va cere să stați nemișcat pe o masă. De asemenea, în funcție de situație, medicul dumneavoastră vă poate cere să urmați anumite instrucțiuni cărora trebuie să le acordați atenție.

Dacă urmează să fie examinat abdomenul, pacientul este sfătuit să nu mănânce nimic timp de cel puțin 4 ore. În unele cazuri, pot fi necesare laxative sau clisme pentru a curăța intestinul inferior.

Unele investigații pot necesita utilizarea unui agent de contrast, care va fi administrat pacientului pentru a obține o vedere mai clară a țesutului. Aceste substanțe sunt neradioactive, incolore, solubile în apă, iar agenții de contrast iodați sunt cel mai frecvent utilizați. În funcție de zona de vizualizat, mediile de contrast pot fi administrate oral, intravenos, intrarectal sau intravaginal.

De asemenea, dacă vei avea parte de un computer tomograf gratuit în București, vei avea parte de aceeași precizie și aceleași servicii de calitate din cadrul clinicii RomGerMed.

Dacă medicul dumneavoastră vă recomandă o scanare cu un computer tomograf gratuit in Bucuresti pe baza de trimitere, programați imediat o vizită la Clinica Romgermed. Echipa Romgermed va garanteaza o investigatie rapida si profesionista cu rezultate excelente si rapide și poți beneficia de o investigație gratuită în București prin intermediul computerului tomograf.

Comunicate de presa