Cinci motive pentru a înlocui ferestrele vechi

Cinci motive pentru a înlocui ferestrele vechi

            În general, ferestrele clasice sunt compuse din sticlă, feronerie și profil. Indiferent dacă profilul este din lemn sau PVC, acesta se deterioreaza in timp, garnitura imbatraneste și crapă, iar feroneria se uzeaza dupa un numar de utilizari. Aceste modificări fac ferestrele vechi costisitoare și dificil de întreținut. Ferestrele vechi ar trebui înlocuite cu ferestre noi cu sticla tripla din următoarele  motive:

            Economie la facturile de energie

            Ferestrele cu sticla tripla sunt eficiente din punct de vedere energetic. Casele și întreprinderile cu ferestre vechi pierd constant căldura sau răcoarea prin ferestre. Aceasta înseamnă că aparatele de aer condiționat și centralele de încălzire funcționează mai mult decât este necesar pentru a menține clădirea la o temperatură constantă.

            Cele trei geamuri de sticlă și stratul de gaz izolator dintre geamurile termopan scad transferul de căldură prin fereastră. Această izolație economisește energie prin scăderea sarcinii de lucru a aparatului de aer condiționat vara și a centralei termice iarna.

            Confort crescut

            Ferestrele vechi lasă curenții de aer cald vara și aer rece iarna să circule liberi. De asemenea, pot fi mediul propice pentru a colecta umiditatea, care încurajează creșterea mucegaiului. În plus, devin un punct de intrare pentru insecte.

            Instalarea corecta ferestrelor cu geam triplu în casa sau clădirea ta de birouri va ajuta la menținerea alergenilor și a insectelor la distanță, precum și a face mediul mai confortabil prin eliminarea curenților de aer cald și reci. Este obligatoriu ca montajul sa nu fie efectuat exclusiv cu spuma ci sa se adauge si folii izolatoare la interior si exterior.

             O priveliște mai bună

            Ferestrele vechi sunt predispuse la condens și sunt adesea greu de curățat. Stratul de 20 mm de gaz izolator din geamurile termopan împiedică aerul cald să intre în contact direct cu aerul rece, ceea ce elimină condensul.

            Tocurile din uPVC și sticla nouă din geamurile termopan sunt, de asemenea, mai ușor de curățat și pe termen lung necesită mai puțină întreținere decât ferestrele mai vechi.

            Un mediu mai liniștit

            Sunetele de la vecini, afaceri și trafic ne înconjoară și intră în casele și locurile de muncă noastre prin ferestre. Ferestrele cu sticla speciala fonica blochează de două ori mai multă poluare fonică decât fereastra cu sticla clasica, ceea ce înseamnă că schimbarea ferestrelor vechi cu geamuri termopan poate face mediul tău înconjurător cu până la 80% mai liniștit.

            Creșteți valoarea casei sau afacerii tale

            Instalarea ferestrelor cu geam termopan va crește valoarea proprietății în mai multe moduri. În primul rând, actualizează clădirea și o face mai atractivă în general. În al doilea rând, geamurile termopan adaugă securitate suplimentară. Rama și geamul dublu ale ferestrelor din PVC sunt deosebit de rezistente și rămân sigure ani de zile.

            În cele din urmă, ferestrele cu geam dublu filtrează cel puțin 50% din razele UV din lumina soarelui, ceea ce te protejează de razele dăunătoare și ajută la păstrarea culorilor mobilierului și a covoarelor de interior, fără să le estompeze.

            Înlocuirea ferestrelor vechi cu geamuri termopan are multe beneficii valoroase și este accesibilă. Acum este mai ușor să schimbi ferestrele casei tale cu ferestrele HELIOS. Intră pe www.ferestrehelios.ro și alege modelul potrivit casei și afacerii tale!

Uncategorized