Cele mai populare flori pentru nuntă

Cele mai populare flori pentru nuntă

Când vine vorba de flori de nuntă, sentimentul poate fi cu siguranță cel puțin copleșitor deoarece vine timpul să-i spui florăriei tale ce anume îți dorești. Pe lângă multitudinea de stiluri și palete de culori, faptul că trebuie să-ți dai seama ce flori specifice vrei – mai ales dacă nu ești o persoană care cunoaște așa bine florile – poate fi o mare durere de cap.

Odată ce te-ai hotărât asupra unui tip de floare care îți place, să zicem un trandafir, ajungi să afli că există peste 100 tipuri diferite de trandafiri. Deci, ce trebuie să facă un începător cand vine vorba de flori de nuntă? Ei bine, în primul rând, am dori să te felicităm că ai făcut primul pas, recunoscând că ești începător. Trebuie să știi totuși că, aici ești în siguranța. Iar în al doilea rând, evident că ai ajuns în locul potrivit.

În continuare, am întocmit o listă cu cele mai populare flori pentru nunți.

1. Trandafirii

Aceasta este o idee simplă. Știm cu toții ce este un trandafir. Ceea ce poate nu știi, este că există mai multe varietăți de trandafiri. Soiurile mai mari, mai pufoase și cu mai multe petale se folosesc ca piese principale și sunt ideale atunci când nu doriți să folosiți un bujor. Cei mai mici, cum ar fi trandafirii spray, adaugă un accent delicat buchetelor și piesei centrale.

2. Bujorii

Desigur, aceasta este cea mai râvnită dintre toate florile de nuntă. Toată lumea le iubește, toată lumea le vrea, dar, din păcate, sunt una dintre cele mai scumpe flori. Așa că, dacă vrei să ai bujori, dar nu ai un buget mare, folosește-i doar în buchetul tău și la masa principală.

3. Liliacul

Una dintre cele mai mirositoare flori, liliacul, este o floare romantică și poate fi folosită și singura într-un buchet simplu. Venind în nuanțe de violet și alb, liliacul este o floare foarte delicată, așa că, trebuie să fii foarte atent pentru a preveni ofilirea. Odată ce începe procesul ofilirii, aproape că nu mai poate fi reînviat.

4. Orhideele

Deși sunt extrem de frumoase ca plante de casa, orhideele au fost mult timp considerate expirate si clișeice ca flori de nuntă datorita folosirii mult prea agresive și neinspirate în aranjamentele de acest tip. Cu toate acestea, recent, a existat o reapariție a utilizării orhideelor ​​în moduri mult mai interesante; există nuanțe superbe de șerbet și pastel și câteva culori prăfuite care sunt cu adevărat uimitoare. Mai există și varianta combinației de flori pentru lumânări nuntă trandafiri și orhidee, o combinație elegantă și subtilă.

5. Lalelele

La fel ca multe dintre celelalte flori pe care le-am enumerat, lalelele sunt mult mai mult decât varietatea generică pe care probabil ți-o imaginezi în cap. Există lalele cu franjuri (care arată exact așa cum sună), lalele duble (avand de două ori mai multe petale decât o lalea normală, ceea ce le face mult mai pline), lalele Rembrandt (cu dungi roșii, frumoase carora le curg petalele) și multe altele. În plus, nu sunt flori foarte scumpe, ceea ce vă va oferi o oportunitate minunată de decor și care nu vă va goli buzunarul.

Actual