Cele mai interesante lucruri pe care să le descoperi despre horoscop

La ora actuală, tot mai mulți dintre noi își doresc să afle ce le rezervă viitorul. Indiferent că ne referim la dragoste, bani, carieră sau doar la sănătate, o informație în plus nu face niciodată rău. Ei bine, nici nu este de mirare, întrucât realitatea pe care o experimentăm este, deseori, plină de neprevăzut. Tocmai din acest motiv, mai ales atunci când ai de făcut o decizie complexă și dificilă, poți oricând să cunoști și părerea horoscopului. Însă astrologia nu se rezumă doar la atât, ci este un domeniu mult mai complex, gândit pentru fiecare dintre noi. Rămâi alături de noi și descoperă care sunt cele mai interesante lucruri pe care le poți descoperi despre horoscop!

  1. Zodiile existente în horoscopul chinezesc

Te-ai gândit vreodată care este diferența între horoscopul occidental și cel chinezesc? Ei bine, dacă sintagma Bivol Alb de Metal a trecut deja pe la urechile tale, știi că suntem în anul 2021, astfel tradus în zodiacul chinezesc. Fiecare dintre noi se înscrie într-o zodie de aici, încă de acum mai bine 3000 de ani, de când a apărut pentru prima oară. Astfel, zodiacul chinezesc este mai vechi inclusiv față de cel occidental, care însă este cel mai răspândit pe întreg mapamondul.

În cazul în care te gândești, totuși, care sunt zodiile care fac parte dintr-un horoscop chinezesc, am pregătit pentru tine o listă cuprinzătoare, formată din: tigru, iepure, dragon, șarpe, cal, capră, maimuță, cocoș, câine, mistreț, șobolan și bivol. Fiecare dintre acestea se aleg în funcție de anul nașterii, urmând, apoi, să se determine și atributele adiționale luând în considerare data nașterii și ora.

  • Ce nu știai despre zodiacul chinezesc

Din punct de vedere structural, zodiacul chinezesc este construit pe baza unui ciclu de 12 ani. Acesta este, ulterior, integrat într-unul de 60 de ani, prin care fiecare zodie trece prin cinci elemente – metal, apă, lemn, foc și pământ.

De asemenea, istoria spune că, atunci când Buddha a chemat mai multe animale la o sărbătoare, doar cele 12 animale existente în zodiacul chinezesc i-au și răspuns. În semn de răsplată, acesta a decis să le introducă în zodiac. Cu toate acestea, potrivit unei alte legende, atribuirea calității de animal în zodiacul chinezesc s-a realizat printr-o întrecere asiduă între acestea.

  • Cât de important este horoscopul în viața de zi cu zi

În ciuda faptului că există păreri destul de diferite în ceea ce privește importanța zodiacului, tot mai multe persoane apelează la horoscop atunci când vine vorba de luarea unor decizii menite să le schimbe cursul vieții. Chiar dacă alegerea este gândită cu atenție la nivel rațional, nu strică să aruncăm un ochi și peste horoscop. În funcție de ceea ce scrie acolo, pentru ziua sau anul în curs, suntem mult mai aproape de rezultatul dorit.

Acest lucru este ușor de semnalat prin existența site-urilor web oficiale, demarate de experți în domeniu, unde vei putea găsi toate informațiile de care ai nevoie. Apelează la acest mic ajutor, pentru a avea parte de o viață relaxată și plină de succes!

Lasă un comentariu