Cea mai bună periuță de dinți electrică – De ce este atât de apreciat acest produs?

Știați că timpul pe care îl petreceți spălându-vă pe dinți are o mare legătură cu cât de curați și sănătoși sunt aceștia? Dacă nu folosești cea mai bună periuță de dinți electrică, probabil că petreci mai puțin de două minute pentru a-ți curăța albul perlat.

Din fericire, există atât de multe periuțe de dinți electrice avansate și accesibile pe piața actuală. Acestea nu numai că reduc placa bacteriană și gingivita, dar ajută și la prevenirea cariilor, a acumulării de tartru și a respirației urât mirositoare – toate acestea reducând timpul total de periaj. Citiți mai departe pentru a descoperi pentru ce ar trebui să folosiți cea mai bună periuță de dinți electrică.

Periuțele de dinți electrice sunt mai convenabile și consumă mai puțin timp

Puteți folosi o periuță de dinți manuală pentru a vă curăța dinții, dar timpul necesar pentru a face acest lucru poate fi descurajant. S-ar putea să trebuiască să petreceți peste 30 de secunde în fiecare secțiune a gurii și apoi tot trebuie să treceți la următoarea secțiune. Poate fi destul de consumator de timp și descurajator pentru unele persoane. Periuțele de dinți electrice, pe de altă parte, sunt mai rapide, mai ușoare și mai convenabile. Acestea sunt concepute pentru a vă curăța dinții în doar 30 de secunde sau mai puțin. Le puteți folosi în timp ce sunteți la duș, în mașină sau chiar la serviciu! Le poți folosi chiar și atunci când ești obosit sau prea obosit pentru a folosi o periuță de dinți manuală.

Nu va trebui să vă mai faceți griji cu privire la schimbarea capetelor de periuță

Periuțele de dinți electrice sunt convenabile din mai multe puncte de vedere. Nu numai că sunt mai ușor de folosit, dar nu necesită nici faptul că trebuie să schimbi capetele de periuță în mod regulat. Cu o periuță de dinți manuală, trebuie să schimbați periodic capul de periuță. Acest lucru se datorează faptului că periile se pot uza sau se pot sfărâmă în timp. Acest lucru vă poate face să vă periați prea tare și să vă deteriorați gingiile. Iar schimbarea regulată a capetelor de periuță este o pacoste! Dar cu o periuță de dinți electrică, nu trebuie să vă faceți griji în acest sens. Puteți folosi aceeași periuță de dinți timp de mai multe luni sau chiar ani înainte de a fi nevoie să o înlocuiți. Acest lucru se datorează faptului că periuțele de dinți electrice nu folosesc capete de periuță înlocuibile. În schimb, acestea au baterii înlocuibile sau reîncărcabile.

Ajutați mediul înconjurător prin faptul că nu risipiți plasticul cu o periuță de mână

Periuțele de dinți de unică folosință sunt fabricate din plastic și nu sunt biodegradabile. Le ia sute de ani să se descompună și multe dintre ele ajung în oceanele, râurile și depozitele noastre de deșeuri. Și chiar dacă ajung la groapa de gunoi, ele vor fi acolo încă mulți ani. Periuțele de dinți electrice, pe de altă parte, nu necesită să cumpărați des periuțe de dinți noi. Puteți folosi aceeași periuță de dinți luni sau chiar ani de zile înainte de a fi nevoie să o înlocuiți. Iar atunci când o faceți, nu trebuie să aruncați întreaga periuță de dinți. Puteți înlocui pur și simplu bateria sau întregul cap al periuței.

Lasă un comentariu