Ce tipuri de masini cumparam

Ce tipuri de masini cumparam

Cumpar auto pentru dezmembrari, cu plata pe loc, evaluare corecta, acte si consultanta in vederea achizitionarii unui nou autoturism.

Siguranta tranzactiei reprezinta pentru tine o problema atunci cand te gandesti sa-ti vinzi masina?  Nu si daca ne alegi pe noi ca partener de incredere in cea mai profitabila afacere.

Intalnirea cu firma noastra va fi una prompta si bazata pe seriozitate, iar proactivitatea colegilor si interesul pe care il manifestam, in general, fata de clienti, iti vor intari, cu siguranta, increderea in noi.

Cumpar auto pentru dezmembrari

Cumparam autovehicule, de la persoane fizice si firme, fabricate dupa anul 2003-2004, in stare buna. Oferim transport pe platforma pentru judetele Vaslui, Iasi, Galati, Braila, Focsani. In urma unei evaluari rapide si gratuite, iti putem oferi un pret corect, iti platim pe loc masina CASH sau prin TRANSFER BANCAR, si ne ocupam in cel mai scurt timp de actele de schimbare a proprietatii autovehicolului.

Cumpar auto pentru dezmembrari de la persoane fizice si juridice, orice marca sau model, in special Volkswagen si Dacia. Oferim cel mai bun pret de pe piata, in functie de starea actuala a masinii, astfel ca, in cazul in care ai nevoie urgent de bani, ne poti suna, iar noi venim la tine pentru a discuta concret despre preluarea masinii.

Te ajutam sa scapi rapid de toata bataia de cap cu vanzarea masinii tale pe caile obisnuite – anunt pe internet, anunt in ziare, mers saptamanal la targ. Noi ne ocupam de toate formalitatile si aducerea masinii pana la sediu. Prin intermediul companiei noastre, iti vinzi masina usor si in siguranta.

Firma noastra dezmembreaza masini in stare buna, cu grad de uzura acceptabil in vederea dezmembrarii, iar piesele utilizabile sunt stocate sistematic pe rafturile depozitului nostru. Piesele de schimb atent testate si verificate sunt oferite, apoi, spre comercializare, provenind de la masini de toate marcile. Orice piesa auto reutilizabila poate fi folosita in conditii de maxima siguranta, multe dintre ele nefiind deloc supuse uzurii sau imbatranirii.

Cumpar auto pentru dezmembrari piese

Cumpar auto pentru dezmembrari, dar care inca au o stare tehnica buna ce permite recuperarea si comercializarea unor produse auto de interes pentru piata de piese second-hand. Lucram rapid, profesional si fara pierdere de timp, oferind totodata pretul real ce reflecta adevarata stare a masinii.

Daca si tu ai o masina avariata sau cu defectiuni tehnice, de dupa 2003-2004, in care nu se mai merita sa investesti fonduri pentru reparatii, dar de pe care crezi ca putem recupera parti sau sisteme inca functionale, te incurajam sa ne contactezi.

Ne deplasam rapid la tine, iti facem o evaluare corecta a masinii, cu un pret realist, pe care il putem  stabili usor, in functie de starea autovehicului dat pentru dezmembrari. Oferim transport pe platforma pentru judetele Vaslui, Iasi, Galati, Braila si Focsani, si achizitionam de la tine masini in vederea refolosirii pieselor originale reutilizabile. Facem actele si iti platim banii pe loc. Ne mandrim cu un spirit organizatoric ce ne insufla, la fiecare contact cu clientul, responsabilitate, loialitate si confidentialitate.

Comunicate de presa