Când va începe Start-Up Nation 2022

Când va începe Start-Up Nation 2022

Potrivit Ministerului Antreprenoriatului şi Turismului, programul Start-Up Nation va fi lansat pe 19 iulie 2022.

Înscrierile se vor putea face până pe 1 septembrie 2022, ora 20:00, pe platforma granturi.imm.gov.ro.

Bugetul pentru acest an al acestui program cu cei doi piloni va fi de 520 milioane lei, dintre care 500 milioane lei credite de angajament, 20 milioane credite bugetare.

„În această perioadă, toţi cei interesaţi vor avea posibilitatea de a se preînscrie pe platforma ministerului şi precizăm că în data de 18 iulie, în ziua dinaintea lansării, va fi un interval de câteva ore în care platforma nu va funcţiona, întrucât cei de la STS vor face un ultim import de date din bazele de date de la Registrul Comerţului. Este un program extrem de aşteptat din partea mediului de afaceri, am decis să fie primul la care să lucrăm împreună cu colegii de la STS”, a precizat MAT.

Cei interesaţi vor avea astfel 30 de zile lucrătoare în care se pot înscrie pe platformă cu proiectele pentru care doresc finanaţare.

Lansarea celei de-a treia ediţii le oferă posibilitatea antreprenorilor aflaţi la început de drum de a beneficia de granturi în valoare maximă de 200.000 lei şi marchează, totodată, startul pachetului de 12 programe pe care Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului le va derula în cursul acestui an, cu scopul sprijinirii mediului de afaceri.

Economic