Cămăși slim și alte tipuri de cămăși

Cămăși slim și alte tipuri de cămăși

Dacă ești în căutarea modei personalizate pentru bărbați, o vei găsi rapid în magazinul online dreamfashion.ro, deoarece moda slim pentru bărbați este cu adevărat grozavă. Există multe culori și variante diferite de cămăși slim care te așteaptă. Bărbatul care poartă cămașa slim potrivită, arată cu adevărat uimitor și elegant, inspirând respect și stimă. 

Ce cămăși slim să alegi?

Designerii te sfătuiesc să pariezi pe versiunea clasică albă, în primul rând, deoarece a fost întotdeauna și va fi relevantă în codul vestimentar al afacerii. Pe de altă parte, nuanța este combinată armonios cu costume sau jachete, veste și cravate contrastante.

Tonurile de albastru, violet și roșu sunt potrivite pentru costumele deschise, iar adăugarea butoanelor va adăuga în continuare o notă de rafinament și eleganță imaginii. În plus, sunt potrivite pentru purtare, atât cu o jachetă, cât și fără, arătând corect forma fizică a corpului. 

Cămașa slim – o poți purta în viața de zi cu zi

Cămășile slim sunt absolut recomandate în viața de zi cu zi, deoarece sunt fabricate din țesături subțiri și moi, iar gulerul este mai strâns, deoarece poate fi purtată și cu o cravată și poate crea un anumit arc la modă. 

Mai mult, în viața lor de zi cu zi, bărbații preferă îmbrăcămintea confortabilă, iar cămașa slim, desi are croiala pe corp, oferă totuși libertate de mișcare, gratie croielii ingenioase.

Cămașa slim – țesături și culori potrivite

Bumbacul, lâna, inul etc. sunt foarte frecvente. Desigur, există opțiuni, cum ar fi Oxford, poplin și altele. În fiecare dintre ele, țesătura este realizată printr-o tehnologie diferită de împletire a firelor, iar rezistența și densitatea materialului final depind de aceasta.

Varietatea culorilor este excelentă acestea fiind, de exemplu, alb cu diferitele contraste de albastru, negru, roșu. Roz cu imprimeu, alb organic cu imprimeu, bleumarin cu imprimeu, în carouri și rareori verde deschis. 

Cămăși la modă în 2021

Există trei tipuri principale de cămăși bărbătești: clasice, slim și regular. Tipul clasic de cămăși este purtat în principal cu un costum de afaceri și cravată. 

Cel mai adesea, cămășile clasice trebuie să fie în nuanțe deschise. În multe țări, eticheta de afaceri chiar interzice purtarea cămășilor întunecate într-un mediu de afaceri.

Croiala clasică se potrivește oricărui tip de conformație, astfel încât majoritatea bărbaților aleg acest stil special, care ascunde rotunjimea burții.

Cămășile slim sunt potrivite pentru bărbații stricți, cu conformația atletică. Cu toate acestea, acest stil ar trebui ales cu mare atenție pentru a nu arăta prea slab. 

Într-o astfel de cămașă poți merge la o petrecere sau la o întâlnire, și chiar și o cravată strânsă este perfectă pentru ea.

Cămășile regular sunt cele mai practice. Sunt potrivite pentru aproape orice ocazie. Cu o cămașă regulat, poți reduce 1-2 dimensiuni și în acest fel, să pari mai slab. Cel mai bine este să alegi o cămașă albastru uni au albastru cu imprimeu.

Este de dorit ca în garderoba ta să ai cămăși în toate stilurile, cum ar fi stricte pentru întâlniri de lucru și de afaceri, precum și câteva cămăși în carourile tradiționale pentru activități în aer liber și de zi cu zi și câteva cămăși slim pentru întâlniri cu partenerii, prietenii și pentru petreceri.

Cămășile pentru bărbați în 2021 vor fi cele mai versatile vestimentații din garderoba ta. Pentru a arăta perfect și la modă este foarte important ce cămașă vei purta. 

O cămașă bărbătească bine aleasă, îți va pune în evidență corpul și îți va sublinia punctele forte, ascunzând în același timp defectele nedorite. 

Pentru a te ajuta să alegi cel mai potrivite modele de cămăși bărbătești pentru tine, magazinul online dreamfashion.ro a pregătit o gamă de cămăși bărbătești la modă pentru anul în curs.

Comunicate de presa