Bijuteriile durabile lucrate manual sunt o alegere potrivită | ilisio.ro

Oamenii cărora le place accesorizarea au avut întotdeauna nevoie de bijuterii. Un articol unic poate modifica semnificativ modul în care este prezentată o ținută. Deoarece există atât de multe soiuri, bijuteriile realizate manual se remarcă prin distincția sa. Mărgele, sculptura, filigran, gravura, paiete, tricotat, pictura și alte tehnici au fost dezvoltate continuu de-a lungul istoriei în toate civilizațiile, ceea ce, fără îndoială, crește varietatea de bijuterii, cum este o pereche de cercei lungi realizată manual.

Materiale și mai neobișnuite, inclusiv mărgele de sticlă, țesături, acril și materiale organice sau naturale, cum ar fi lemnul, pielea, scoici, cânepa, iarba de rafie, coarne de animale, oase și chiar dinții, sunt folosite frecvent de artiștii de bijuterii contemporani. În realitate, bijuteriile realizate din aceste materiale devin din ce în ce mai apreciate.

Bijuteriile realizate manual au o legătură mult mai profundă cu cultura, oameni și istorie decât bijuteriile produse în masă. Majoritatea bijuteriilor realizate manual au o aromă etnică. Pe de altă parte, bijuteriile tibetane lucrate manual aveau modele atrăgătoare și nuanțe vii. Poți găsi dferite piese în diferite stiluri care pot fi purtate cu orice, de la blugi la o rochie de seară. Găsirea unui cadou pentru prieteni apropiați sau membri ai familiei sau pentru ocazii cum ar fi nuntă nu este niciodată simplă. Poate doriți să vă gândiți să oferiți bijuterii lucrate manual dacă doriți să faceți un cadou care să rămână în amintire.

Problema principală este întotdeauna prețul bijuteriilor

Costul bijuteriilor realizate manual variază foarte mult în funcție de tipul de material utilizat, de nivelul de artă și chiar de marcă. Cel mai important lucru de reținut este că ar trebui să căutați individualitatea în timp ce cumpărați bijuterii handmade. Nu este necesar ca acesta să fie scump sau construit din materiale scumpe. Stilul este ceea ce atrage atenția oamenilor, inclusiv a ta. În timp ce internetul ne-a făcut convenabil să cumpărăm de acasă, ne oferă, de asemenea, posibilitatea de a compara stiluri și prețuri, precum și de a căuta cele mai bune oferte, inclusiv transport gratuit, vânzări și cupoane.

Încearcă bijuterii lucrate manual și creează o amintire de durată, fie că, cauți ceva care să accesorizeze o ținută pentru o ocazie specială sau cadouri unice pentru cei dragi. Multe metale și pietre prețioase diferite, inclusiv cristal, cuarț, turcoaz, coral și ametist, precum și alamă, cupru, argint și aur, sunt folosite în crearea de bijuterii lucrate manual.

Bijuteriile realizate manual sunt foarte căutate, ele devenind accesoriile cele mai des întâlnite la femei. Simbolurile sunt și ele destul de des căutate, bijuterii Copacul Vieții sunt apreciate datorită puterii pe care o are asupra purtătorului.

Pentru familie, Copacul Vieții simbolizează o relație, fiecare ramură nouă semnifică o viață proaspătă. Cercul reprezintă continuitatea și ciclul vieții și al nașterii. Adăpostul, linisea și emoțiile de liniște și seninătate sunt toate oferite de copaci. Ei sunt cei care ne leagă genealogia și moștenirea și nu ar trebui să fie suprinzător că folosim un arbore genealogic din natură.

Poze realizate de fotograf profesionist Bucuresti

Lasă un comentariu