Bijuterii personalizate

Bijuterii personalizate

CARE SUNT CELE MAI BUNE OCAZII DE A CUMPĂRA BIJUTERII? Desigur că nu ai nevoie de o scuză pentru a cumpăra bijuterii! Cu toate acestea, există anumite ocazii când bijuteriile sunt întotdeauna o idee bună de cadou. Aceste ocazii speciale sunt zilele de naștere, botezul sau venirea pe lume a unui copil și aniversările.

Zilele de naștere

Sărbătorirea datei de naștere a unei persoane dragi este cu siguranță ziua perfectă pentru a oferi bijuterii. Poți alege ceva care are o valoare sentimentală, o bijuterie cu pasiunea persoanei dragi ori o bijuterie din Aur cu un Diamant. 

Aniversare

O altă ocazie grozavă de a cumpăra bijuterii este cu ocazia unei aniversări, fie a nunții sau a anilor de relație. Există chiar anumite modele și pietre prețioase care sunt oferite la anumite aniversări. De exemplu, pentru o aniversare de zece ani, fiind o perioadă cheie, este obișnuit să cumpărați diamante. Astfel că iubirea voastră este transmisă prin eternitatea diamantelor.

Recomandarea nostră este să alegeți setul de brățări cu inimi și Diamante naturale.

Nașterea unui pui de om

Sosirea unui nou copil este probabil unul dintre cele mai frumoase momente din viața ta. De aceea, cumpărarea de bijuterii pentru acea ocazie este perfectă, deoarece acestea vor fi întotdeauna asociate acestei zile memorabile.

În funcție de tradiții, majoritatea persoanelor aleg să achiziționeze o brățară pentru cel mic, din Aur Galben de 14K. Modelele de pandantive pentru o astfel de brățară sunt diverse: ingeraș, cruce, fluture, piciorușe, bănuți personalizați cu diverse simboluri și plăcuță care poate fi gravată cu numele celui mic. 

O altă piesă achiziționată cu ocazia acestui eveniment este bănuțul de Botez. Acesta este personalizat cu numele micutului/micutei, data si ora nasterii, semnul zodiacal, precum si greutatea si inaltimea avuta la nastere. De asemenea, nu vei da greș nici cu o pereche de cercei aur bebelusi.

Dacă ai nevoie de ajutor în alegerea bijuteriei potrivite, te asteptam pe https://ingriko.ro/ cu cele mai inspirate cadouri.

Actual