Barbatii si rochia de mireasa: ce iubesc la ea si ce urasc la ea

Barbatii si rochia de mireasa: ce iubesc la ea si ce urasc la ea

Majoritatea femeilor si-au format propria idee despre cum vor sa arate in acel moment,

cand pasesc cu tandrete spre bratele mirelui lor,  dar multi se vor gandi la ceea ce isi va uimi cu adevarat partenerul atunci candisi vor alege o rochie.

Barbatii vor exceptionalul

in ziua nuntii, fiecare mireasa isi doreste sa arate cat mai frumos. Ea incearca sa indeplineasca aceasta cerinta, nu numai pentru ea insasi, ci si pentru viitorul ei sot. Barbatii isi doresc, ca si logodnicele lor, sa arate exceptional intr-o rochie de mireasa superba. In primul rand, pentru ca vederea unei mirese frumoase este incantatoare, iar in al doilea rand, vor ca toata lumea sa vada ca au tras lozul castigator in momentul in care si-au ales jumatatea alaturi de care o sa isi petreaca restul vietii.

Nu toate femeile isi urmeaza preferintele atunci cand aleg o rochie de mireasa. Unele vor sa-i surprinda pe partenerii lor. Exista si femei care cred ca vor avea ghinion daca le va dezvalui orice detaliu al aspectului rochiei de mireasa. Se bazeaza pe gustul lor si pe opiniile altor femei. Totusi, aceasta este o greseala. Uneori, barbatii au gusturi mai bune decat femeile. In plus, ei viseaza si isi imagineaza logodnica in rochia ei de mireasa.

Gasirea rochiei de mireasa de vis este probabil unul dintre cele mai importante lucruri de pe lista ta de facut si, in afara de preferintele tale personale, probabil ca te intrebi „Ce stil ii va placea mirelui meu?”

Ce iubesc si ce urasc?

Datorita conversatiilor cu prietenii nostri si declaratiilor pe care le tot gasim pe forumurile de  pe internet, stim deja ca barbatii sunt bine versati in acest subiect. Nu numai atat, ei stiu (majoritatea din zilele noastre) ca exista o culoare precum crem si pot distinge intre tul si dantela. Multi spun ca barbatii nu vad rochiile, ci femeile in ele, dar adevarul este ca au destul de multe de spus despre look-urile de mireasa, care le plac sau nu le plac.

I-am intrebat pe barbatii din jurul nostru in ce rochie de mireasa ar dori sa-si vada viitoarea sotie, ce iubesc si ce urasc la o rochie de mireasa, in general.

Ce spun cifrele?

Dupa cum se dovedeste, cea mai mare preferinta a barbatilor a fost  pentru rochii simple. Dupa aceea, au spus ca o rochie de mireasa care imbratiseaza silueta a fost stilul castigator.

Sondajul nostru sugereaza ca unii barbati ar putea inca sa iubeasca o mireasa in alb, chiar daca astazi paleta de culori din care se poate alege o rochie de mireasa este destul de mare. 56% dintre barbatii intervievati prefera sa-si vada viitoarea mireasa in alb in ziua nuntii, in timp ce doar 22% au ales alte culori.  

48% din partea masculina ar dori sa-si vada viitoarea mireasa intr-o rochie mulata, iar doar 28% o prefera intr-o rochie de bal, bine scoasa in evidenta de mutilplele straturi de tul sau dantela. Dupa cum banuim, 31% au spus ca i-ar putea interesa mai putin forma rochiei de mireasa a doamnei lor, neavand o opinie clara despre acest subiect.

Multe mirese se lupta cu ideea de a purta un voal de mireasa sau nu. Este genul acela de lucru pe care fie iliubesti, fie ilurasti. Desi voalurile de mireasa sunt adancinradacinate in traditia religioasa, un notabil procent de  50% dintre domnii chestionati  nu au o preferinta cu privire la voal, desi 22% dintre ei au spus ca ar prefera unul. Doar 3% dintre semenii nostri habar nu aveau ce este un voal. in general, 80% dintre baietii intervievati spun ca tinuta viitoarei lor mirese este oarecum prea importanta pentru ei, in comparatie cu doar 20% care spun ca nu este deloc importanta pentru ei.

Asadar, indiferent ca barbatii o recunosc sau nu, rochia ta de mireasa are o semnificatie si pentru ei, dar cel mai mult ii intereseaza ca mireasa sa fie pe primul loc si sa fie cea mai fericita cu alegerea facuta.

Actual