Autocolante personalizate | Unde le folosim? Care sunt cele mai calitative?

Autocolante personalizate | Unde le folosim? Care sunt cele mai calitative?

Detalii de baza despre ce inseamna aceste autocolante personalizate

Autocolante personalizate va ofera o modalitate convenabila de a plasa imagini sau logo-uri pe diferite suprafete rapid si usor. Mai usor de lipit decat gaurile, in special pe linii drepte sau suprafete curbe.

In acelasi timp, tratamentul fara reziduuri este principalul avantaj al tiparirii autoadezive. Acest lucru nu lasa gauri sau cuie enervante in zona acoperita initial. Personalizati-va fotografiile cu o eticheta utila pentru uz personal.

Fie ca alegi un set personalizat de autocolante pentru publicitate, masini sau chiar laptopuri, autocolantele pot fi imprimate in diferite dimensiuni si modele, precum formate patrate, dreptunghiulare sau panoramice. Ofera autocolantelor tale o personalitate unica si infrumuseteaza-ti imaginile cu rame si efecte creative. Deci banda ta va fi o adevarata opera de arta.

Posibilitati multiple de realizare a autocolantelor

autocolante personalizate

Logo-ul companiei tale, text cu o singura litera, autocolante pentru geamurile urmatoarei promotii, etichetele asociatiei tale, autocolante auto sau simple etichete de adresa: iti imprimam un autocolant personalizat care este exact ceea ce iti doresti sa fie. Ideile sunt binevenite.

Realizam autocolante personalizate exact in functie de cerintele dumneavoastra. Suntem specializati in tiparirea autocolantelor in diferite forme si dimensiuni. Iti ducem ideile la extrem: dimensiune XXL, media in vrac sau mic, format mini, format utilitar sau format mare. Serviciul nostru de layout este la indemana pentru a va consilia si pentru a avea experienta si competenta necesare.

Unde nu se pot lipi aceste produse?

Avand in vedere compozitia acestor autocolante personalizate, va recomand sa evitati suprafetele care nu au aplicabilitatea necesara. Prin urmare, trebuie evitate urmatoarele: Fibre din materiale textile, caramizi, ciment, suprafete poroase sau var. Ultimul aspect va fi unul care lasa de dorit iar rezultatele nu vor satisface asteptarile finale.

De asemenea, fii atent la tipul de mobilier pe care vrei sa il folosesti fara astfel de produse. Mobilierul vopsit si alte suprafete expuse la caldura sau frig trebuie evitate, deoarece acestea vor fi greu de indepartat ulterior, se pot increti sau chiar crapa, iar aspectul final va fi deteriorat.

Comunicate de presa