5 motive să vizitezi Hurghada în 2022

5 motive să vizitezi Hurghada în 2022

Egipt este o destinație de vacanță tot mai populară în rândul românilor, iar Hurghada este o locație din Egipt care te va impresiona prin resorturile de lux, dar și datorită peisajelor frumoase și a excursiilor pe care le poți face în zonă. Dacă ești în căutarea unei vacanțe la mare și vrei să te bucuri de căldură și de frumusețile naturii, Hurghada este locul pe care îl cauți.

Evident că nu vrei să te stresezi cu căutarea zborurilor accesibile ca preț și potrivite pentru perioada în care dorești să călătorești sau cu vânarea unor locații bune de cazare, așa că cel mai bine ar fi să consulți ofertele agențiilor de turism din secțiunea Oferte Vacanță și sejur în Hurghada. În acest mod vei reuși să te pui la curent cu care sunt cele mai populare activități în această locație și care sunt locurile în care vei resimți cel mai bine spiritul egiptean.

Scufundările, una dintre activitățile preferate ale turiștilor

Hurghada este un oraș resort care se întinde pe coasta Mării Roșii. Aici vei reuși să îți îndeplinești visul de a face scuba diving și vei vedea în sfârșit cum este viața alături de creaturile marine, măcar pentru câteva minute.

Plaje superbe cu toate facilitățile incluse

Plajele din Hurghada sunt vestite pentru frumusețea lor, iar aici vei găsi inclusiv baruri și localuri cu priveliști senzaționale. Dacă vrei să îți savurezi cafeaua în timp ce vezi valurile cum se sparg la mal, Hurghada este locația ideală de vacanță.

Vei gusta cafeaua originală egipteană

Populară în toată lumea, vei putea savura cafeaua egipteană în locul cel mai potrivit pentru a face asta, și anume în orașul vechi, El Dahar. Aici găsești foarte multe magazine tradiționale de cafea din care poți să îți faci provizii și să afli mai multe despre istoria cafelei.

O locație perfectă pentru petrecăreți

În fiecare seara Hurghada prinde viață și în aproape toate barurile și restaurantele se organizează evenimente și petreceri la care poți să dansezi până în zori. În zonă sunt celebre cluburile de noapte datorită atmosferei de distracție care persistă acolo.

Plimbări în deșert

O experiență autentică și foarte interesantă de care cu siguranță îți vei aminti toată viața o reprezintă plimbările în deșert care se fac alături de un ghid ce te va ajuta să ai parte de senzații tari. Fie că optezi pentru tururile cu cămila sau pe patru roți, cu siguranță te va impresiona imensitatea nisipului din deșert.

În Egipt vei avea parte de experiențe foarte frumoase, mai ales dacă înainte de a călători te informezi cu privire la activitățile pe care poți să le faci acolo. Agențiile de turism oferă pachete personalizate și te ajută să găsești cele mai bune opțiuni de transport, precum și de cazare. După ce vezi oferta de pachete și stabilești un buget în care vrei să te încadrezi, este mult mai ușor să îți planifici călătoria în așa fel încât să ai parte de un concediu foarte frumos și reușit. Hurghada este o destinație tot mai populară în rândul românilor și nu numai, așa că este momentul să vizitezi și tu această zonă turistică.

Comunicate de presa